Gastenboek

[comment-guestbook]

Reacties: Camping Boogert.

We hebben een heel goed en gezellig seizoen gehad.

Zo in de Boomgaard een zalige plek. We hopen er nog een flink aantal jaren gebruik van te kunnen maken. Met het nieuw aangelegde tableau moet dat goed gaan.

De camping is een aanrader voor iedereen, er heerst een gemoedelijke sfeer en je heb veel fietsmogelijkheden.

Jasper en Nel tot 2014

Ria en Bert

 

Reactie:

Mijn vrouw Netty en ik Karel hebben na jaren weer een caravan gekocht om uit te proberen of we kamperen nog leuk zouden vinden.

Onze keuze voor een camping hadden we een S V R camping uitgekozen, het werd camping Boogert in Meerkerk. We zijn daar zeer gastvrij ontvangen door hele fijne mensen die zeer behulpzaam zijn en niets te veel gevraagd. We zouden voor drie dagen gaan maar om dat het ons goed is bevallen zijn we 2/5 week gebleven. De omgeving is erg mooi en je kan lekker fietsen langs het water en door de diverse dorpjes.

We kunnen alle mensen die een leuke en rustige camping zoeken deze camping aanbevelen.

We gaan zeker nog een keer terug naar deze camping.

Gr. Karel en Netty

 

Reactie

Een heerlijke rustige camping met heel royale plaatsen. Het sanitair is goed en word prima schoongehouden.

Draadloos internet werkt prima en is erg goedkoop in verhouding met andere campings. Het verblijf van een ooievaarspaar op de camping is een extraatje, terwijl het uitzicht op de weilanden met koeien heerlijk rustgevend is. Al met al voor ons een heerlijk verblijf in een verrassende omgeving.

Ben en Herma

 

 

 

 

 

 

 

 

 

4 reacties op “Gastenboek”

Voor het eerste jaar een seizoenplaats Het bevalt ons prima alleen het weer valt tot op heden wat tegen maar dat doet niets af aan de camping We hopen hier nog een lange tijd te mogen staan

Ria en Bert

Geef een antwoord